Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ultrahangos zsírbontás Székesfehérvár

Gyors körméret csökkenés
Az ultrahangos zsírbontás segítségével akár már az első alkalommal 2-3 cm körméret csökkenést tapasztalhatsz 
Mondj búcsút a zsírpárnáknak
Velünk megszabadulhatsz a makacs, problémás helyen lévő zsírpárnáktól, ha a sport és diéta már nem segít…
Szüntesd meg a narancsbőrt
A zsírbontás nemcsak a felesleges zsírpárnáktól segít megszabadulni, hanem segítségével a naracsbőrt is sikeresen száműzhetjük
Kerülj bomba formába
Kombinált kezelésünk során még hatékonyabban tudjuk méregteleníteni a szervezetet és feszesíteni a bőrt.

Az ultrahangos zsírbontás menete

1 Első lépések:

Minden találkozáskor komplett testösszetétel elemzést végzünk, mely során egy speciális mérleggel megmérjük a vendég súlyát, testtömeg indexét (BMI), a testzsír-százalékát, és a viszcerális zsírszintjét (zsigeri zsírszint). A mérési eredményeket minden esetben feljegyezzük. A mérleggel végzett mérések után, megbeszéljük melyik testrészt(eket)* vesszük kezelésbe, majd ezek körfogatát is megmérjük. Ezután készítünk egy fényképet, majd a következő alkalom után közösen megnézzük a különbségeket,  így tudjuk igazolni a kezelés hatékonyságát.

Mely testrészek kezelésére alkalmas a kavitációs zsírbontás?

 • Has /Gyomor tájék
 • Csípő, derék
 • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
 • Fenék

*Egy kezelés alkalmával maximum két testtájat kezelünk, ez viszont függ az adott testrészek méretétől, állapotától. Pl. has+csípő,  belső comb+ comb elől, külső comb+comb hátul.

Heti egyszeri kezelést javaslunk! Kérünk olvasd el a lap alján milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés.

 

2 A rádiófrekvencia (RF) és a kavítációs zsírbontás folyamata

Kezdő lépésként Rádiófrekvenciás kezeléssel javítjuk a bőr esztétikai megjelenését. Ez a technológia alakformálásra, cellulit kezelésre is kiválóan alkalmas. Az RF fej által kibocsájtott hőhatás, fokozza a kollagénrostok működését, a vérkeringés ezáltal javul, a bőrfelszín pedig feszesedik. Miután a vér és nyirokkeringést kellően beindítottuk, a 40 Khz-es ultrahangos, kavitációs fejjel, célzottan távolítjuk el a zsírlerakódást. Az ultrahangos masszírozó fejet a fogyasztandó területre helyezzük majd folyamatosan mozgatva, masszírozzuk azt. Ez semmilyen kockázattal vagy fájdalommal nem jár, az ultrahang a környező ereket és egyéb szöveteket, szerveket érintetlenül hagyja, csak a zsírsejteket bontja meg, ami egy kis ciripelő hanggal társul mindössze.

3 A kavitáció működése

Az ultrahangos fej, az általa kibocsájtott ultrahangos rezgésekkel behatol a bőrréteg alá, ami gyors rezgésre készteti a zsírsejteket, ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek lebomlását idézik elő. A kezelés során ezek a sejtek folyamatosan súrlódnak, és közben glicerinné és szabad zsírsavvá bomlanak ami zsírbontó hatást eredményez. A „sejthulladék” a májon keresztül,  a természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből.

Ez a folyamat megfelelő vízmennyiség (napi 2-3 liter) bevitele nélkül nem mehet végbe gyorsan és mellékhatások nélkül. Ezért a kielégítő eredmény céljából a kezelt személynek is aktívan részt kell vállalnia az alakformáló eljárásban!

Sokan kérdezitek már a bejelentkezés alkalmával, hogy hány centiméter csökkenés várható és hogy hány testrészt tudunk egyszerre kezelni, ezt minden esetben személyesen beszéljük meg (a próbaalkalom vagy a személyes konzultáció során) mivel minden esetben látnunk kell a kezelendő terület(ek) méretét. A két alkalmas próbakezeléseket ezért alkottuk meg, hogy le tudjuk mérni, hogy a két alkalom alatt átlagban hány centiméter megy le, így meg tudsz győződni a kezelések hatékonyságáról.

! Férfi vendégeinket is várjuk!

Nem csak a hölgyeket, hanem férfi vendégeinket is várjuk! Ints búcsút a sörhasnak, úszóguminak az ultrahangos alakformáló kezeléssel Székesfehérváron.

Jársz edzeni, szorgalmasan hasprésezel is, mégis rejtve maradnak a kockák?Gyere el és próbáld ki a kavitációs zsírbontást, hiszen csak akkor látszódnak majd szépen a hasizmaid ha nem “bújnak” az úszógumi mögé. Ez az a kezelés amivel, hamar és teljesen fájdalommentesen szabadulhatsz meg a hason és csípőn található “problémáktól”. Szalonunkban egyidejűleg mindig csak egy vendéget kezelünk, így nem kell a kíváncsi női tekintetektől sem tartanod.

Kinél nem alkalmazható a kavitációs ultrahangos zsírbontás?

Általánosságban elmondható, hogy a kezelésnek a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor jobb ha nem végezzük el a kezelést
 • Menstruáció idején (előtte 2-3 nappal sem)
 • Terhesség, szoptatás idején
 • Aki krónikusan elhízott  (120kg felett)
 • Akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van
 • Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 •  Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobbfokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, autóimmun betegségek, epilepszia, nyomás allergia
 • Belső és középfül panaszok esetén /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt
 • Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása
 • Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van
 • Akinek kötőszöveti rendellenessége van
 • Akinek hasi sérve van, vagy akinek három hónapnál nem régebben végzett hasi műtéte volt
 • Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály
 • Akinek bárminemű daganatos megbetegedése van

Online bejelentkezés

Bejelentkezés előtt a figyelmedbe ajánljuk az alábbi kérdéseket melyek a vendégeinkben felmerülnek, mikor telefonon keressük őket.

1-2 munkanapon belül visszahívunk a megadott telefonszámon, és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.

*Kérlek írd meg mikor érsz rá eljönni hozzánk: reggel, délelőtt, délután, este, bármikor. Ez nagyban megkönnyíti az új vendégeink időponthoz jutását.

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztató tartalmát: Adatkezelési tájékoztató

Rendelj ajándék utalványt

zsír mérés Ingyenes állapot felmérés

 

Nem vagy benne biztos, hogy melyik kezelés lenne megfelelő számodra?

Gyere el hozzánk egy ingyenes állapot felmérésre aminek keretében megmérjük a súlyodat, megvizsgáljuk a zsírpárnáid összetételét és közösen megbeszéljük milyen kezelést ajánlunk számodra.

Viszont ezt minden kezelés előtt elvégezzük, szóval ha nem akarsz akár egy hetet várni a konzultáció után, hogy eljuss hozzánk újra, javasoljuk hogy a kezelést válaszd.

BEJELENTKEZÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

kérdésTovábbi kérdéseid lennének?

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kolléganőink minden kérdésedre szívesen válaszolnak, amennyiben elbizonytalanodtál volna, csak hívj minket a +36 20 346 7909-as telefonszámon, vagy küldj üzenetet számunkra.

ÜZENET KÜLDÉSE