• 8000 Székesfehérvár Becskereki u. 29.
 • Nyitva: Bejelentkezés alapján

HIEMT kezelés Székesfehérvár

HIEMT kezelés Székesfehérvár

ISMERD MEG A LEGFŐBB ELŐNYÖKET

PRÓBÁLD KI HIEMT KEZELÉSÜNKET
ÉS KERÜLJ BOMBA FORMÁBA

EGYSZERRE AKÁR 2 TERÜLETEN

A test különböző területein is használható, ideértve a hasat, a feneket, a combokat, a karokat és a vádlikat is, így széleskörű lehetőségeket kínál a test alakformálásra és izomfejlesztésre.

ZSÍRÉGETÉS MÁGNESES ERŐVEL

Világszerte ez az egyetlen megoldás, amely képes egyszerre foglalkozni az izomtónussal és a zsír csökkentésével, lehetővé téve a test vonzóbb formájának kialakítását.

BEÉPÍTETT RÁDIÓFREKVENCIÁVAL

A Rádiófrekvencia fokozza a feszesítést, ezáltal gyorsabb eredményeket érhetsz el, legyen szó hasról, karokról, vagy combokról.

ems hiemt

4 AZ EGYBEN HIEMT KEZELÉS

HIEMT kezelés

HIEMT kezelés izomépítés és alakformálás egy időben Székesfehérváron. A HIEMT (Magas Intenzitású Elektromágneses Technológia) nemcsak az izomépítésben, hanem a bőröd feszesítésében is segít.

 • A haskörfogat csökkenése és a hasizomzat kontúrjának fokozása
 • A törzsizomzat erősítése
 • A petyhüdt karok feszesebbé tétele
 • A fenék megemelése
 • A rectus diastasis/ szétnyílt hasizom kezelése
Izomépítés 100%
Zsírégetés 100%
Feszesítés 100%

KEZELHETŐ TERÜLETEK

Mely testrészek kezelésére alkalmas a HIEMT?

A következő testrészek biztonságos kezelése lehetséges. (Az arc, toka, nyak és mellkas nem alkalmas a HIEMT kezelésre!)

 • Has /Gyomor tájék
 • Kar
 • Vádi
 • Szétnyílt hasizom
 • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
 • Fenék
 • Derék

AZ ORSZÁG LEGERŐSEBB HIEMT GÉPE

A szalonban használt HIEMT gép az országban kapható legerősebb verzió: 13 Tesla és 200Hz, valamint beépített Rádiófrekvenciával rendelkezik.

hiemt székesfehérvár

A KEZELÉS MENETE 3 LÉPÉSBEN

A HIEMT kezelés menete

Az első találkozón sor kerül egy alapos konzultációra, ahol megvitatjuk, hogy mi az, ami téged leginkább aggaszt, és ennek alapján ajánljuk számodra a legmegfelelőbb testformáló kezelést.

Nevtelen terv 3
01
Konzultáció
Miután meghatároztuk, hogy a problémádhoz igazodva mely testrészt kezeljük, készítünk egy fényképet az adott területről. A negyedik kezelés után közösen megvizsgáljuk a változást, így tudjuk igazolni a kezelés hatékonyságát.
hiemt ems mod
02
HIEMT kezelés
Második lépésként a kezelőfejeket az általad kijelölt területekre helyezzük fel. Számos lehetséges kombináció közül választhatsz, például has és belső comb, has és kar, fenék és kar, kar és hátsó comb, és így tovább.
IMG 20230603 102610 scaled
03
A kezelés alatt
A kezelés közben folyamatosan állítjuk a megfelelő erősséget, úgy hogy még kellemes érzés legyen de maximálisan kihasználjuk a gép erősségét.

A HIEMT hatása

Mit jelent az elektromágneses alakformálás?

Egy 30 perces Hiemt-kezelés során körülbelül 35 000-40 000 izomösszehúzódásnak felel meg, ami gyakorlatilag 20 000 felülésnek felel meg ugyanennyi idő alatt. Lenyűgözően hangzik, nem igaz?

A fél órás kezelés során magas intenzitású, céltudatos elektromágneses energiaimpulzusok serkentik az izmokat, és olyan maximális összehúzódásokat eredményeznek, amelyeket hagyományos edzéssel nem lehet elérni. A kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás következik be, amely megerősíti a kezelt terület izmait.

A FOLYAMAT

Az extrém izomstimuláció során az izomrostok ugyanolyan módon bomlanak le, mint a rendszeres edzés során. Azonban a szervezet ezt követően megerősíti ezeket a rostokat, így nagyobb és erősebb izomrostok jönnek létre. Ennek eredményeként megnövekszik az izomtömeg, és a test tónusa javul. Ráadásul ez az intenzív izommunka arra serkenti a szervezetet, hogy azonnal felhasználja a zsírsejtekből származó energiát, amelyek nem készültek fel egy ilyen intenzív igénybevételre. A zsírsejtek jelentős mennyiségű szabad zsírsavat bocsátanak ki, ami fokozott lipolízist indít be, és a zsírsejtekben sejthalált (apoptózist) okoz.

HATÁSAI

11%-os izomtónus növekedés
16%-os izomtömeg-növekedés
19%-os testzsírcsökkenés
A fenék látható megemelése az esetek 80%-ában
5x nagyobb anyagcsere-ráta
11%-al csökken a szétnyílt hasizom

MAXIMALISTÁKNAK AJÁNLJUK

PRÓBÁLD KI
KOMBINÁLT KEZLÉSEINKET

Intenzív és PRIME csomagjaink segítségével hatékonyabban és gyorsabban érhetünk el kiváló eredményeket. Ezekben a csomagokban az összes hatásos kezelésünket összegyúrtuk, így nincs olyan zsírlerakódás, vagy problémás terület ahol ne érhetnénk el mostantól látványos változást! Új 4 az 1-ben kombinált csomagjaink segítségével személyre szabott kúrákat biztosítunk számodra.

MINDEN FONTOS INFO

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A kielégítő eredmény céljából neked is aktívan részt kell vállalnia az alakformáló eljárásban. A kezelés után a méreganyagok kiürülése miatt érezheted magad levertnek, fáradtnak ez természetes folyamat, a vízivással hamar orvosolható. Ahogy a többi kezelésünknél is, de itt még fontosabb a kezelés utáni szénhidrátbevitel csökkentése is.

Általánosságban elmondható, hogy a kezelésnek a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor jobb ha nem végezzük el a kezelést.

Ha nem találsz valamit a listában, bármilyen egészségügyi/orvosi probléma esetén szívesen segítünk megválaszolni, hogy esetedben lehet-e ezt a kezelést végezni.

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Agyi érbetegségben szenvedők (stroke betegek)
 • Akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van
 • Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 • Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, epilepszia, nyomás allergia
 • Vérhígító szedése esetén akkor nem ajánljuk a kezelést, ha ez stroke, vagy a kezelt területen található ér probléma miatt következett be
 • Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása
 • Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van
 • Akinek kötőszöveti rendellenessége van
 • Hasi kezelés esetén: akinek hasi sérve van, vagy akinek 6 hónapnál nem régebben végzett hasi műtéte volt
 • Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály
 • Akinek bárminemű daganatos megbetegedése van, vagy 5 éven belül volt.

IDŐPONT FOGLALÁS

SZERETETTEL VÁRUNK
FOGLALJ IDŐPONTOT KEZELÉSRE

Nézd meg online naptárunkat és válassz egy számodra alkalmas időpontot.