• 8000 Székesfehérvár Becskereki u. 29.
 • 1126 Budapest Hertelendy utca 2
 • Nyitva: Bejelentkezés alapján

HIEMT (EMS) kezelés Székesfehérvár

HIEMT (EMS) kezelés Székesfehérvár

ISMERD MEG A LEGFŐBB ELŐNYÖKET

PRÓBÁLD KI HIEMT EMS KEZELÉSÜNKET
ÉS KERÜLJ BOMBA FORMÁBA

EGYSZERRE AKÁR 2 TERÜLETEN

A test különböző területein is használható, ideértve a hasat, a feneket, a combokat, a karokat és a vádlikat is, így széleskörű lehetőségeket kínál a test alakformálásra és izomfejlesztésre.

ZSÍRÉGETÉS MÁGNESES ERŐVEL

Világszerte ez az egyetlen megoldás, amely képes egyszerre foglalkozni az izomtónussal és a zsír csökkentésével, lehetővé téve a test vonzóbb formájának kialakítását.

ems hiemt

4 AZ EGYBEN HIEMT KEZELÉS

HIEMT kezelés

HIEMT/EMS kezelés izomépítés és alakformálás egy időben Székesfehérváron. A HIFEM (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia) nemcsak az izomépítésben, hanem a bőröd feszesítésében is segít.

 • A haskörfogat csökkenése és a hasizomzat kontúrjának fokozása
 • A törzsizomzat erősítése
 • A petyhüdt karok feszesebbé tétele
 • A fenék megemelése
 • A rectus diastasis/ szétnyílt hasizom kezelése
Izomépítés 100%
Zsírégetés 100%
Feszesítés 100%

KEZELHETŐ TERÜLETEK

Mely testrészek kezelésére alkalmas az EMS?

A következő testrészek biztonságos kezelése lehetséges. (Az arc, toka, nyak és mellkas nem alkalmas a HIEMT kezelésre!)

 • Has /Gyomor tájék
 • Kar
 • Vádi
 • Szétnyílt hasizom
 • Comb (külső, belső, elöl, hátul)
 • Fenék
 • Derék

A KEZELÉS MENETE 3 LÉPÉSBEN

A HIEMT EMS kezelés menete

Az első találkozón sor kerül egy alapos konzultációra, ahol megvitatjuk, hogy mi az, ami téged leginkább aggaszt, és ennek alapján ajánljuk számodra a legmegfelelőbb testformáló kezelést.

Nevtelen terv 3
01
Konzultáció
Miután meghatároztuk, hogy a problémádhoz igazodva mely testrészt kezeljük, készítünk egy fényképet az adott területről. A negyedik kezelés után közösen megvizsgáljuk a változást, így tudjuk igazolni a kezelés hatékonyságát.
hiemt ems mod
02
EMS kezelés
Második lépésként a kezelőfejeket az általad kijelölt területekre helyezzük fel. Számos lehetséges kombináció közül választhatsz, például has és belső comb, has és kar, fenék és kar, kar és hátsó comb, és így tovább.
IMG 20230603 102610 scaled
03
A kezelés alatt
A kezelés közben folyamatosan állítjuk a megfelelő erősséget, úgy hogy még kellemes érzés legyen de maximálisan kihasználjuk a gép erősségét.
alakformalas feszesites

A HIEMT hatása

Mit jelent az elektromágneses alakformálás?

Egy 30 perces Hiemt-kezelés során körülbelül 35 000-40 000 izomösszehúzódásnak felel meg, ami gyakorlatilag 20 000 felülésnek felel meg ugyanennyi idő alatt. Lenyűgözően hangzik, nem igaz?

A fél órás kezelés során magas intenzitású, céltudatos elektromágneses energiaimpulzusok serkentik az izmokat, és olyan maximális összehúzódásokat eredményeznek, amelyeket hagyományos edzéssel nem lehet elérni. A kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás következik be, amely megerősíti a kezelt terület izmait.

A FOLYAMAT

Az extrém izomstimuláció során az izomrostok ugyanolyan módon bomlanak le, mint a rendszeres edzés során. Azonban a szervezet ezt követően megerősíti ezeket a rostokat, így nagyobb és erősebb izomrostok jönnek létre. Ennek eredményeként megnövekszik az izomtömeg, és a test tónusa javul. Ráadásul ez az intenzív izommunka arra serkenti a szervezetet, hogy azonnal felhasználja a zsírsejtekből származó energiát, amelyek nem készültek fel egy ilyen intenzív igénybevételre. A zsírsejtek jelentős mennyiségű szabad zsírsavat bocsátanak ki, ami fokozott lipolízist indít be, és a zsírsejtekben sejthalált (apoptózist) okoz.

HATÁSAI

11%-os izomtónus növekedés
16%-os izomtömeg-növekedés
19%-os testzsírcsökkenés
A fenék látható megemelése az esetek 80%-ában
5x nagyobb anyagcsere-ráta
11%-al csökken a szétnyílt hasizom

MAXIMALISTÁKNAK AJÁNLJUK

PRÓBÁLD KI
KOMBINÁLT KEZLÉSEINKET

Az intenzív és kombinált csomagokkal hatékonyabban és gyorsabban érhetünk el kiváló eredményeket. Ezekben a csomagokban összevontuk minden hatékony kezelésünket, így nincs olyan zsírlerakódás vagy problémás terület, ahol ne érnénk el látványos változást! A HIEMT/EMS kezelés önmagában vagy a PRO és PRIME csomagunk részeként elérhető.

A PRO zsírbontó csomagunkban a probléma jellegétől függően vagy LipoLézerrel kezdünk 2-3 kiválasztott területen, vagy Kavitációs ultrahanggal egy területen. A nyirokkeringés és izomépítés maximalizálása érdekében a záró lépésben 2 területen Hiemt (Nagy intenzitású elektromágnes) kezelést végezünk.

A PRIME zsírbontó csomagunk kiválasztását akkor érdemes fontolóra venni, ha gyorsan és maximális eredményt szeretnél elérni. Ezzel a komplex kezeléssel egyszerre támadjuk meg a zsírpárnákat, feszesítjük a bőrt és építjük az izmokat. A különböző technológiák kombinációjával a zsírbontást és az alakformálást maximális szintre emeljük. Ez a csomag az Intenzív csomag alapján indul, Lipo lézerrel kezdjük 2-3 kiválasztott területen, majd a legmakacsabb zsírpárnákat Kavitációs ultrahanggal kezeljük. Végül az EMS/HIEMT kezeléssel zárjuk.

MINDEN FONTOS INFO

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A kielégítő eredmény céljából neked is aktívan részt kell vállalnia az alakformáló eljárásban. A kezelés után a méreganyagok kiürülése miatt érezheted magad levertnek, fáradtnak ez természetes folyamat, a vízivással hamar orvosolható. Ahogy a többi kezelésünknél is, de itt még fontosabb a kezelés utáni szénhidrátbevitel csökkentése is.

Általánosságban elmondható, hogy a kezelésnek a legtöbb ember számára nem jár semmilyen kockázattal, azonban van néhány olyan eset amikor jobb ha nem végezzük el a kezelést.

 • Terhesség, szoptatás idején
 • Agyi érbetegségben szenvedők (stroke betegek)
 • Akinek szívritmus szabályzója, beültetett szív defibrillátora vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköze van
 • Nátha, megfázás fertőző, lázas betegség
 • Akinél a következő betegségek állnak fenn: kezeletlen artériás magas vérnyomás, nagyobb fokú szívbetegség, szívizom-érelmeszesedés, májműködés elégtelensége, veseműködés elégtelensége, nem kezelt cukorbetegség, csonttuberkulózis, súlyos csontritkulás, központi idegrendszer krónikus sérülése, epilepszia, nyomás allergia
 • Belső és középfül panaszok esetén /kezelés zajának elviselhetetlensége miatt
 • Akinek abnormális zsíranyagcserével járó anyagcserezavara van, beleértve a súlyos hiperlipidemiát, ill. ismert hepatosteatosist /máj elzsírosodása
 • Akinek hepatitise, ill. egyéb májbetegsége van
 • Akinek kötőszöveti rendellenessége van
 • Akinek hasi sérve van, vagy akinek három hónapnál nem régebben végzett hasi műtéte volt
 • Akinél a kezelendő terület alatt beültetett idegen test van /ízületpótlás, háló, kapcsok, ortopédiás eszköz, nőknél a spirál nem akadály
 • Akinek bárminemű daganatos megbetegedése van
 • Bármilyen egészségügyi/orvosi probléma esetén szívesen segítünk megválaszolni, hogy esetedben lehet-e ezt a kezelést végezni.

IDŐPONT FOGLALÁS

SZERETETTEL VÁRUNK
FOGLALJ IDŐPONTOT KEZELÉSRE

Nézd meg online naptárunkat és válassz egy számodra alkalmas időpontot.