• 8000 Székesfehérvár Becskereki u. 29.
 • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Alakformáló kezelés előnyök

Alakformáló kezelés előnyök

A LEGHATÉKONYABB
ALAKFORMÁLÓ KEZELÉSEK

Nehezen megy a fogyás? Nem tökéletes a bőröd állapota? Nem tudod mit kellene még tenned, hogy jobb eredményt érj el? Segítünk!

Olvastál már a HIEMT-ről, a Kavitációs zsírbontás-ról, a Lipolézerről vagy a Rádiófrekvenciáról de fogalmad sincs mik ezek az eljárások, és hogyan segíthetnek neked?

Tudtad, hogy ez a négy kezelés együtt miért olyan hatékony? Miért nem elegendő (általában) csak az egyiket, vagy csak a másikat használni?

Székesfehérvár legkomplexebb alakformáló csomagjait kínáljuk, személyre szabottan 13 éves tapasztalattal. Minden zsírpárnát, úszógumit, huplit és narancsbőrt száműzzük a testedről! 🚀

Alakformálás székesfehérvár

Ár garancia

Az első találkozástól az utolsóig rögzítjük az áraidat

Eredmény garancia

Plusz alkalmakat adunk, ha nem vagy 100% elégedett

Fájdalom garancia

Ha számodra kellemetlen a kezelés nem kell fizetned

Elégedettség garancia

Nem hagyjuk, hogy tőlünk elégedetlenül távozz

A GÉPI ALAKFORMÁLÁS HATÁSA

A GÉPI ALAKFORMÁLÓ
KEZELÉSEK MŰKÖDÉSE

Szalonunkban 4 féle gépi alakformáló kezelést kínálunk, ezek az Ultrahangos kavitációs zsírbontás, a Rádiófrekvenciás kezelés, a Lipolézeres zsírbontás és az EMS kezelés. Ezek kombinációjával minden vendég egyedi testfelépítése alapján, személyre szabott kúrákat kínálunk.

EHP02014nn-scaled-200x200

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

Az  utóbbi évtized leghatékonyabb alakformáló kezelése segítségével, sikerrel veheted fel a harcot a mélyebben fekvő (has, csípő, comb) zsírpárnákkal. Az ultrahangos fej, az általa kibocsájtott ultrahangos rezgésekkel behatol a bőrréteg alá, ami gyors rezgésre készteti a zsírsejteket. Ezáltal olyan apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül, amelyek a zsírsejtek lebomlását idézik elő. Ez is, mint minden nálunk használt módszer teljesen fájdalommentes.

A kavitációs zsírbontás segítségével akár már az első alkalommal 2-3 cm körméret csökkenést tapasztalhatsz. 

radiofrekvencia-1-2048x1354-1-200x200

RÁDIÓFREKVENCIA

A rádiófrekvencia működése során a rádióhullámok kb 1,5 cm mélyen a bőr alá hatolnak. Ez a folyamat serkenti a kollagén, és elasztin (alapvető bőr-összetevőknek) a termelődését, aminek eredményeképpen a bőr feszesebbé válik, és csökkennek a ráncok és bőrhibák.

A rádiófrekvencia segít a cellulit láthatóságának csökkentésében, mivel javítja a bőr alatti kötőszövetek állapotát. Ennél a kezelésnél két fejet használunk, az egyik a mélyen fekvő szövetekhez ér el mint a has, csípő. A  másik kezelőfejben pedig a beépített vákuum fokozza a szövetek keringését is, ez tökéletes a combon végzett kezelésekhez.

EHP02090lipoo-scaled-200x200

LIPOLÉZER ZSÍRBONTÁS

Ez a technológia, az FDA által jóváhagyott, non-invazív eljárás, amely a különböző hullámhosszú hideg lézerfényt használja fel, a testzsír mobilizálására. A Lipolézeres zsírbontást követően azonnal feszesebb, selymesebb bőrfelületet tapasztalhatsz. Területtől és problémától függően akár egyszerre 4 testrészen alkalmazható.

Ez az úttörő alakformáló kezelés fájdalommentes megoldást kínál; bőrfeszesítés, testkontúr kialakítás és cellulit-csökkentés. Ez a módszer kifejezetten jó a bőr-közeli zsírsejtek esetében, melyek a tokán, felkaron, és háton helyezkednek el.

hiemt-200x200

HIEMT KEZELÉS

Egy 30 perces kezelés során nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok stimulálják az izmokat, ami maximális összehúzódást eredményez, ami hagyományos edzéssel nem érhető el.

A kezelés során közel 20 000 izomösszehúzódás történik, ami a célzott területen megerősödött izmokat eredményez.

A HIEMT(EMS) kezelés egy komplex alakformáló technológia. Ez az egyetlen olyan módszer a világon, amely egyszerre képes kezelni az izmokat és a zsírt, lehetővé téve a tónusos test kialakítását.

ALAKFORMÁLÁS GARANCIÁVAL
MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Annyira bízunk a gépünk erejében, és a Munkatársaink szakértelmében, hogy ezentúl garanciát adunk a kezelésekre!

shield 300x300 1

EREDMÉNY GARANCIA

Amennyiben 5, vagy 8 alkalom után egyáltalán nem lesz látható eredménye a kezelésnek, plusz alkalmakat kapsz ajándékba.

money back guarantee 300x300 1

ÁR GARANCIA

Garanciát vállalunk az árainkra, ha elkezded egy adott áron a kúrád, akkor a végéig azon az áron járhatsz hozzánk.

quality 1 300x300 1

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden tekintetben elégedettek legyetek az elért eredménnyel.

Garanciális Feltételeinket itt tudod elolvasni.

A KEZELÉS FELÉPÍTÉSE

HOGYAN ZAJLIK
EGY KEZELÉS?

KAVITÁCIÓ +LIPOLÉZER +RÁDIÓFREKVENCIA +HIEMT

A maximális hatékonyság érdekében 4 egymásra épülő alakformáló technikával a zsírréteg minden rétegét megcélozzuk. A különböző gépi alakformáló kezelések hatásai felerősítik, kiegészítik egymást, így még látványosabb eredményt érhetünk el a segítségükkel.

Kavitációs zsírbontás
01
Kavítációs zsírbontás
A leghatékonyabb gépi alakformáló kezelés közel két évtizede, hiszen a kavitációs ultrahang hullámok a mélyen elhelyezkedő zsírsejtekig jutnak, és a térfogatukat csökkentik.
Lipolézer
02
Lipolézer zsírbontás
Ez az úttörő alakformáló kezelés is fájdalommentes megoldást kínál; bőrfeszesítés, testkontúr kialakítás és cellulit-csökkentés. Ez a módszer kifejezetten jó a bőr-közeli zsírsejtek esetében.
Rádiófrekvencia
03
Rádiófrekvencia
Rádiófrekvenciával fokozzuk a kollagéntermelést, mely feszesíti a bőrt, a kezelőfejbe épített vákuum pedig felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést.
Hiemt
04
HIEMT
A HIEMT kezelés egy komplex alakformáló technológia. Ez az egyetlen olyan módszer a világon, amely egyszerre képes kezelni az izmokat és a zsírt, maximumra fokozva a többi kezelésünk hatását.

A kezelés menete

 • Első alkalommal megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután felfekszel a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés
 • Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során, mert egy kicsit hideg) kezdetét veszi a kavitációs zsírbontás és a lipolézer. A kavitációs kezelőfejjel masszírozzuk a kiválasztott terület egyik felét, (a méret függvényében gyakran két részre osztjuk a hasat) míg a másik felén a lipolézer dolgozik, utána csere. Ekkor a két technológiával összhangban fellazítjuk a makacsabb zsírréteget.
 • Ezt követően a vákuumos rádiófrekvencia segítségével visszafeszesítjük a bőrt, valamint fokozzuk a vér, és nyirokkeringést is.
 • Végül pedig a HIEMT kezelés során, a mágneses hullámok a mélyen fekvő izmokat is megdolgoztatják, így elérve a maximális eredményt.

Milyen eredményre számíthatsz?

A kezelés eredményeként alkalmanként akár több cm körfogat csökkenés is elérhető a 4 típusú kezelés kombinációja által. Ezen felül a kezelt területek kontúrja javul, a bőr feszesedik, csökken a narancsbőr.

KEZELÉSEK ÉS BÉRLET ÁRAK

Nem hagyjuk, hogy elvessz a kínálatban, most minden hatékony kezelésünket 2 csomagba gyúrtuk! Új 4 az 1-ben kombinált alakformáló csomagjaink segítségével személyre szabott kúrákat biztosítunk számodra.

Egy alkalommal egy testrészt/területet kezelünk. További információkat erről, az árlista alatt találsz.

A kezelési idő a kavitáció, lipolézer, és rádiófrekvencia esetén az egyéni problémák függvényében módosulhat, a HIEMT ideje fix. Mindkét csomagunk azonos kezeléseket tartalmaz, azonban a PRIME csomag +30 perccel hosszabb ezért látványosabb eredményekre számíthatsz rövidebb idő alatt.

INTENZÍV
CSOMAG

(60 PERC)

Kezelések a csomagban:

 • Kavitációs UH 30 perc
 • Rádiófrekvencia 10 perc
 • Lipolézer 40 perc
 • HIEMT + RF 20 perc
 • Hogy jön ki a 60 perc? A Kavitáció és Lipolézer kezelés egy időben történik. (pl. egyik láb Lipolézer-másik láb Kavitációs UH, majd csere)

Árak:

 • Első alkalom (konzultációval): Új vendégeknek 10.000Ft kedvezmény: 25.000 15.000Ft
 • 4 alk. bérlet: 80.000Ft
  (20.000Ft/alk.)
 • 8 alk. bérlet: 152.000Ft
  (19.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül: 25.000Ft
PRIME
CSOMAG

(90 PERC)

Kezelések a csomagban:

 • Kavitációs UH 40 perc
 • Rádiófrekvencia 10 perc
 • Lipolézer 40 perc
 • HIEMT + RF 40 perc
 • Hogy jön ki a 90 perc? A Kavitáció és Lipolézer kezelés egy időben történik. (pl. egyik láb Lipolézer-másik láb Kavitációs UH, majd csere)

Árak:

 • Első alkalom (konzultációval): Új vendégeknek 10.000Ft kedvezmény: 35.000 25.000Ft
 • 4 alk. bérlet: 120.000Ft
  (30.000Ft/alk.)
 • 8 alk. bérlet: 224.000Ft
  (28.000Ft/alk.)
 • Bérlet nélkül: 35.000Ft

FIZETÉSI
INFORMÁCIÓK

Fizetési módok: Szalonunkban elfogadunk készpénzt, bankkártyát, és Szépkártyát is (OTP, MBH, K&H).

Szép kártyaRészletfizetés: 8 alkalmas bérletünket fizetheted 2 részletben: 1. alkalom 50%, 4. alkalom 50%

Felhasználhatóság: 4 alkalmas bérlet felhasználhatósága 2 hónap, 8 alkalmas 4 hónap (kivétel betegség vagy váratlan esemény.) A kezelések/bérletek visszafizetésére nincs lehetőség, viszont átruházható.

Az árak forintban értendőek, és az Áfa-t tartalmazzák .

ZSÍRBONTÓ KEZELÉSEK
HASZNOS INFORMÁCIÓK

Belevágnál egy alakformáló kúrába, de vannak kétségeid a kezelésekkel kapcsolatban? Félsz a mellékhatásoktól vagy attól, hogy nálunk is csak az átverés vár?

A kezeléseink segítségével gyors és látványos alakformálásra számíthatsz.

Kijelenthetjük, hogy egyetlen másik módszer sem képes olyan hatékonyan és kíméletesen! megszabadítani a zsírpárnáktól, mint a modern alakformáló gépekkel végzett kezelések.
Sok tényezőtől függ az eredmény, de átlagosan 1-3 cm körfogat csökkenés is elérhető alkalmanként. És erre semmilyen másik módszer nem képes.

Mi ráadásul garanciát vállalunk az eredményre, így addig nem engedünk el amíg szemmel látható változást nem tapasztalsz.

Amennyiben a kúra közben, és után odafigyelsz magadra, a zsírpárnák nem fognak visszatérni. 

Kiegyensúlyozott étkezéssel hosszú távon megtarthatod az eredményeket. Hormonális betegségek esetén (pajzsmirigy, IR, PCOS) viszont nagyon fontos a helyes életmód, diéta, és esetleg a gyógyszeres kezelés betartása.

Ne csapd be magad! Nincs olyan csodaszer ami meggátolja zsírpárnák visszatérését ha nem teszel ellene.

Nem kell ilyesmitől tartanod.

Szalonunkban kizárólag olyan alakformáló kezeléseket alkalmazunk, amik nem járnak fájdalommal.

A kezelés során a felbontott zsír a nyirokrendszeren keresztül (észrevétlenül) távozni fog a szervezetedből.
Lehet aznap vagy másnap nagyobb szomjúságérzeted, minimális fejfájásod de amennyiben betartod a javaslatunkat a vízivásra vonatkozóan, ezekkel sem kell számolnod. Az általunk preferált kezelések mellékhatásai ezeken kívül az alábbiak lehetnek : kis ideig tartó pirosság, minimális bőrduzzanat.

Számunkra a Te biztonságod a legfontosabb. Emiatt több olyan alakformáló eljárást sem alkalmazunk ami máshol elérhető. Ilyenek többek között a zsírfagyasztás, hullámmasszázs, injekciós zsírbontás.

Sajnos látjuk és halljuk a vendégeink visszajelzéseiből, hogy sokan panaszkodtok a felkészületlen szalonokra.
Belegondolni is rossz, hogy végzettség és szakértelem nélkül kockázatos eljárásokkal kezelik a vendégeket. Árulkodó jelek: Nincsenek vélemények a szalonról, vagy vannak de sok a negatív, nincsenek saját (nem internetről letöltött) eredmény fotók a weblapon, nem Kozmetikusok végzik a kezeléseket.

Mi ráadásul garanciát vállalunk az eredményre, így addig nem engedünk el amíg szemmel látható változást nem tapasztalsz.

Az alábbi kérdések is érdekesek lehetnek számodra

 • Igen! Férfiak esetében legtöbbször a hasat, és csípőt szoktuk kezelni, de várjuk őket a HIEMT/EMS kezelésre is, ha az izomépítés az elsődleges. A dióda lézeres szőrtelenítés is elérhető számukra (azonos árakkal) egyedül az intim területeket nem vállaljuk.
 • A válasz egyértelmű nem. Nálunk egyetlen alakformáló kezelés sem fájdalmas. Egyfelől nem hiszünk a szépségért szenvedésben, valamint olyan fejlett gépekkel dolgozunk ahol az eredményhez nem kell felületi sérülést okozni.
 • Hosszútávú eredményre számíthatsz Amennyiben nincs hormonális problémád és alapvetően odafigyelsz az étkezésedre, sokáig megőrizheted az elért eredményt. A lebontott zsír nem tud újra nőni, de ha nem figyelsz oda sajnos újakat növeszthetsz helyettük.
 • Egyedülálló eredmény garanciát vállalunk Amennyiben nincs látható eredménye a kezelésnek további alkalmakat adunk ajándékba. A garanciális feltételeket itt tudod elolvasni: Garancia
 • A fogyás nem kilóban hanem centikben mérhető. Ez egy alakformáló kezelés, ahol a hangsúly nem a kilók, hanem a centik lefaragásán van. Minden kezelés előtt, és a következő kezelés végén készítünk egy fényképet a területről amit megosztunk veled, így nyomon követheted a változást.
 • Hetente. Az EMS kezelésünk kivételével, heti egy kezelést javaslunk.
 • Teljesen biztonságos minden kezelésünk Kizárólag azokat a gépi alakformáló módszereket alkalmazzuk, melyeknél nem kell mellékhatásoktól, vagy kockázatoktól tartanod.
 • Egyáltalán nem A kezelés után azonnal visszatérhetsz a szokásos teendőidhez. Nincs felépülési, lábadozási idő, nyugodtan sportolhatsz is.

8000 Székesfehérvár Becskereki u. 29.

ITT TALÁLSZ MEG MINKET

EREDMÉNYEK GALÉRIA

VENDÉGEINK VALÓDI EREDMÉNYEI A
KEZELÉSEKET KÖVETŐEN

A fényképek a Bioskin Laser & Beauty Salon (Prime Corp Kft.) tulajdonát képezik. Bármilyen forrás nélküli közlése jogi következményeket von maga után.

VIDEÓS VÉLEMÉNY RÓLUNK

A BUDAPESTI SZALONBAN JÁRT
SINGH VIKI

„Brutális eredményt értünk el mindössze néhány alkalom alatt az Intenzív zsírbontó csomaggal. Nem hiszem el, hogy ilyen gyorsan eltűntek a zsírpárnák a hátamról. Szuper a szalon, jófejek a lányok és extra hatékonyak a kezelések! Őszintén ajánlom a Bioskin szalont mindenkinek.”

SINGH VIKI VÉLEMÉNYE

NÉZD MEG
A VIDEÓT A KEZELÉS HATÁSÁRÓL

has zsirbontasalakformalas ferfiaknak
elotteutana zsirbontaselotteutana zsirbontas1
comb zsirbontascomb zsirbontas1
zsirbontas eredmeny1zsirbontas eredmeny
fajdalommentes zsirbontaszsirbontas ferfi 1
eredmenyes zsirbontaseredmenyes zsirbontas1
zsirbontas terhesseg utanzsirbontas baba utan
alakformalas szules utaneredmenyes fogyas
alakformalas babafogyas szules utan
zsirbontas ferfiaknakzsirbontas ferfi
zsirbontas eredmenyezsirbontas eredmenyessege
kavitacios zsirbontaskavitacios zsirbontas tapasztalat
zsírbontás combon eredményzsirbontas combon eredmeny
ultrahangos zsírbontás eredmények 1ultrahangos zsírbontás eredmények 1
ultrahangos zsírbontás előtte utána 1ultrahangos zsírbontás előtte utána
kavitációs zsírbontás férfiaknak 1kavitációs zsírbontás férfiaknak
kavitációs zsírbontás eredmények 1kavitációs zsírbontás eredmények
zsírbontás hason férfiaknakzsírbontás hason férfiaknak
zsírbontás férfizsírbontás férfi 1
fájdalommentes alakformálás 1fájdalommentes alakformálás
kavitációs zsírbontás előtte utána 1kavitációs zsírbontás előtte utána

KONZULTÁCIÓ

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?
FOGLALJ IDŐPONTOT KONZULTÁCIÓRA

Válassz a naptárban egy számodra alkalmas időponot, amikor felhívhatunk és minden kérdésedre választ kaphatsz.