Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ultrahangos zsírbontás Székesfehérvár

BIOSKIN SZALON FEHÉRVÁR ÁRAK

   “Az áraknál vedd figyelembe, hogy a feltüntetett  idő mindig a tényleges kezelés időtartalmára vonatkozik, nem számítjuk bele az öltözést, számlázást stb.*

Hiszünk abban, hogy az ultrahangos zsírbontásnál ennyi az a kezelési idő, aminél maximális lesz az eredmény. Ezt pedig a 10 év alatt, több száz elégedett vendégünk igazolja.”

ULTRAHANGOS, KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS 

 

Kombinált kezelés
Ultrahangos zsírbontás (40p) + Testtekercselés (40p)

* Megkérünk viszont arra, hogy legyél mindig PONTOS, mert ha elkésel annyival kevesebb lesz majd a kezelésedre szánt idő, illetve ha előbb jössz, akkor megzavarod a másik vendég kezelését.

  • Az árak forintban értendőek, és az Áfa-t tartalmazzák
  • A két próbakezelés összevonható, így egy 1 alk. uh+1 alk. kombi próbakezelés 12.940Ft
  • A megvásárolt bérletek felhasználásának határideje a fizetéstől számított: 4 alkalmas bérlet: 2 hónap. 6 alkalmas bérlet: 2 hónap. 8 alkalmas bérlet: 3 hónap. 
  • A megvásárolt bérlet, vagy vendégkártya visszaváltására, vagy a fennmaradó alkalmak összegének a visszatérítésére nincs lehetőség, viszont minden további nélkül átruházható.
  • Aki 24 órával a kezelése időpontja előtt nem mondja le az alkalmat, és nem jelenik meg a kezelésen, annak levonjuk a bérletéből. Persze mindig adódhat az ember életében bármi nem várt történés, de kérünk Titeket tiszteljetek meg minket azzal, (és a többi vendéget aki időpontra vár) hogy időben szóltok.

 

Online bejelentkezés

1-2 napon belül visszahívunk a megadott telefonszámon és egyeztetünk egy számodra alkalmas időpontot.

Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztató tartalmát: Adatkezelési tájékoztató

Rendelj ajándék utalványt

zsír mérés Ingyenes állapot felmérés

 

Nem vagy benne biztos, hogy melyik kezelés lenne megfelelő számodra?

Gyere el hozzánk egy ingyenes állapot felmérésre aminek keretében megmérjük a súlyodat, megvizsgáljuk a zsírpárnáid összetételét és közösen megbeszéljük milyen kezelést ajánlunk számodra.

BEJELENTKEZÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE

kérdésTovábbi kérdéseid lennének?

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kolléganőink minden kérdésedre szívesen válaszolnak, amennyiben elbizonytalanodtál volna, csak hívj minket a +36 20 346 7909-as telefonszámon, vagy küldj üzenetet számunkra.

ÜZENET KÜLDÉSE