Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ultrahangos zsírbontás Székesfehérvár

Kiemelt

Bejelentkezés előtti kérdések

Vannak olyan kérdések, melyek 10 éve minden bejelentkezéskor felmerülnek. Ezek a következők:

  1. Mennyit lehet a kezeléssel formálódni, mennyire hatásos?
  2. Milyen gyakran mehetek hozzátok?
  3. Valamit vinnem kell magammal?
  4. Van valami kizáró ok, amiért nem mehetek hozzátok?

1. Erre minden esetben azt a választ tudjuk adni, hogy a kezelés hatékonysága többnyire a próbakezelések után látható, hiszen nem mindegy:

👉hogyan reagál a szervezeted az ultrahangra, mennyire gyorsan engedi el a felesleget.
🥗 diétásan étkezel?
🤸‍ jársz edzeni?
💧‍ mennyi vizet iszol?
és a legfonto
sabb, hogy mekkora a kiinduló zsír, mióta van ott és miért….🤔

A próbakezelések előtt minden esetben felmérjük az adott testrészt, lefényképezzük, elmondjuk, hoézgy a tapasztalatunk szerint honnan csökken a zsír leggyorsabban, hova mennyi időt kell szánni… A kezelések alatt pedig tanácsokat adunk az étkezésre, így sokkal sikeresebb lesz a formálódás.

2. Kavítációs zsírbontáskor két kezelés között legalább 5 napnak el kell telnie, hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok.

3. Csak a kombi kezelésünkre kell hoznod magaddal bikinit, vagy váltó fehérneműt (melltartót is). Összességében egy órát fogsz feküdni ugyhogy ha haza tudsz menni átöltözni ajánljuk a kényelmes ruhát, de amúgy nincs szükség rá.

4. Minden kezelésünk leírása alatt megtalálod a weboldalon milyen esetekben nem lehet jönni hozzánk, de a legfontosabbak a következők: menstruáció (előtte 2-3 nappal sem) szoptatás, betegség, nátha, láz, szívbetegség, daganatos megbetegedés. 

Ezek a leggyakoribb kérdések, amennyiben nem találod a választ, vagy szeretnél mást is megkérdezni állunk rendelkezésedre, e-mailben vagy telefonon 😉

Ha tetszett a cikk és érdekel, milyen eredményeket lehet a kavítációs, ultrahangos zsírbontással elérni jelentkezz be hozzánk, két alkalmas akciós próbakezelésre.