• 8000 Székesfehérvár Becskereki u. 29.
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján
alakformalas budapest 3

Ultrahangos zsírbontás előtti kérdések

Vannak olyan kérdések, melyek 10 éve minden bejelentkezéskor felmerülnek.

Ezek a következők:

  1. Mennyit lehet a kezeléssel formálódni, mennyire hatásos?
  2. Milyen gyakran mehetek hozzátok?
  3. Valamit vinnem kell magammal?
  4. Ehetek, ihatok a kezelés napján?
  5. Van valami kizáró ok, amiért nem mehetek hozzátok?

1. Mennyire hatásos a kezelés

Zsírbontás kérdések

Erre minden esetben azt a választ tudjuk adni, hogy a kezelés hatékonysága többnyire a próbakezelések után látható, hiszen nem mindegy:

👉hogyan reagál a szervezeted az ultrahangra, mennyire gyorsan engedi el a felesleget.
🥗 diétásan étkezel?
🤸‍ jársz edzeni?
💧‍ mennyi vizet iszol?
és a legfonto
sabb, hogy mekkora a kiinduló zsír, mióta van ott és miért….🤔

A próbakezelések előtt minden esetben felmérjük az adott testrészt, lefényképezzük, elmondjuk, hogy a tapasztalatunk szerint honnan csökken a zsír leggyorsabban, hova mennyi időt kell szánni.

A kezelések alatt pedig tanácsokat adunk az étkezésre, így sokkal sikeresebb lesz a formálódás.

Azonban általánosságban elmondható, hogy alkalmanként 1-3cm körméret csökkenés várható az ultragangos zsírbontó kezelést követően. A 2 alkalmas próbakezelést követően az előtte-utána fényképen már tapasztalni fogod a kezelés hatékonyságát.

2. Milyen gyakran vehetem igénybe a kezeléseket

Kavítációs zsírbontáskor két kezelés között legalább 5 napnak el kell telnie, hogy kiürüljenek a nyirokrendszerből az elfolyósított zsírok és egyéb salakanyagok.

3. Mit kell magammal vinnem

Csak a kombi kezelésünkre kell hoznod magaddal bikinit, vagy váltó fehérneműt (melltartót is). Összességében egy órát fogsz feküdni úgyhogy ha haza tudsz menni átöltözni ajánljuk a kényelmes ruhát, de amúgy nincs szükség rá.

4. Étkezés, vízivás a kezelés előtt-után

Vízivás:
A kezelés napján és utána 2 napig javasolt minimum napi 3l cukormentes víz fogyasztása.

Étkezés:
Az ultrahangos zsírbontás előtt egy órával már lehetőleg ne egyél szilárd ételt,  és utána is inkább könnyebb salátát, csirkemellel, hallal, illetve sok zöldséget ajánlunk.

Sport:
A kezelés napján javasoljuk a legalább 30 perc mozgást,  hiszen ez felpörgeti az anyagcserét, illetve segít “kiizzadni” a felbomlott zsírt és salakanyagokat a szervezetedből.

5. Milyen esetben nem javasoljuk a kezelés elvégzését

Minden kezelésünk leírása alatt megtalálod a weboldalon milyen esetekben nem lehet jönni hozzánk, de a legfontosabbak a következők: szoptatás, betegség, nátha, láz, szívbetegség, daganatos megbetegedés. 

Ezek a leggyakoribb kérdések, amennyiben nem találod a választ, vagy szeretnél mást is megkérdezni állunk rendelkezésedre, e-mailben vagy telefonon 😉

Ha tetszett a cikk és érdekel, milyen eredményeket lehet a kavítációs, ultrahangos zsírbontással elérni jelentkezz be hozzánk, két alkalmas akciós próbakezelésre.