• 8000 Székesfehérvár Becskereki u. 29.
  • Nyitva: Bejelentkezés alapján

Alakformáló kezelés, kavitációs zsírbontás Férfiaknak

A zsirfagyasztas veszelyei es lehetseges mellekhatasai Facebook bejegyzes

Az utóbbi hetekben számtalanszor felmerült kérdésként, hogy jöhetnek-e hozzánk alakformáló kezelésre, kavitációs zsírbontásra Férfiak, és ha igen, hogy néz ki ez a gyakorlatban az Ő esetükben.

Mivel az évek alatt a nemek aránya kb. 60-40 százalék volt, ezért fontosnak tartjuk, hogy eloszlassunk minden félelmet és félreértést ezen a téren.

Férfi vendégeinknek a zsírbontás során a legtöbb esetben hasi kezelést végzünk, vagy a csípő tájékon elhelyezkedő úgynevezett „úszógumit” vesszük célba. Az ő esetükben is komplexen végezzük a kezelést, a  4 az 1-ben alakformáló módszerünkkel.

alakformáló kezelés, Kavítációs zsírbontás férfiaknak

Az Intenzív vagy Prime zsírbontó kezelésünk  során először megbeszéljük mi a cél, felmérjük a terület nagyságát, majd készítünk egy fényképet. Ezután kényelmesen felfekszenek a kezelőágyra, és kezdetét veszi a kezelés. Az ultrahangos zselé felkenése után (ez talán a legzavaróbb momentum a kezelés során mert hideg), egy kezelőfejjel gyengéden masszírozzuk a területet. Ez semmilyen fájdalommal nem jár, a fülben hallani egyedül egy picit fura, élesebb hangot.

Ekkor a kavitációval fellazítjuk a mélyebben fekvő zsírréteget, miközben a lipolézerrel még jobban megdolgozzuk azt. A vákuumos Rádiófrekvenciával beindítjuk a vér és nyirokkeringést, miközben a bőr feszesedik. Végül pedig a HIEMT kezelésünk során a mágneses hullámok a mélyen fekvő izmokat is megdolgoztatják, miközben a beleépített Rádiófrekvenica tovább feszesíti a bőrt, így elérve a maximális eredményt.

Ahogy a Hölgyek esetén, úgy Férfiaknak is azt javasoljuk, hogy amennyiben a hasi zsír mellett a csípőn található úszógumi is probléma,  úgy a 8 alkalmas bérlet esetén 4 alkalmat a hasra, míg 4-et a csípőre koncentráljunk. Az a tapasztalatunk, hogy a csípőn mindenkinek gyorsabban reagáló zsírszövete van, tehát a kavitációs kezelés itt sokszor látványosabb, mint a hason.

Miért minket válassz alakformáló kezelésre?

  • Nálunk nincsenek külön Női-Férfi árak, mindenkit nemtől függetlenül ugyanannyiért kezelünk
  • Egyik kezelésünk sem fájdalmas, (tényleg nem) úgy kell elképzelni, hogy gyengéden masszírozzák a hasatokat egy kezelőfejjel
  • Egyszerre csak egy vendéget kezelünk, és nagyon ritkán találkozol más vendégekkel, ezért nem kell a kíváncsi tekintetektől sem tartanod
  • Mivel nálunk a kezdetektől célcsoport volt az „Erősebbik nem”, ezért a Szalon designt is úgy alakítottuk ki, hogy ne fulladjatok bele vizuálisan, a rózsaszín csillámpónis hangulatba
  • Bármikor bejelentkezhetsz hozzánk online is, nem kell telefonálással húzni az időt

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésre telefonon, vagy e-mailben.

Várunk titeket is sok szeretettel,

A Bioskin Csapata