Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ultrahangos zsírbontás Székesfehérvár

Vírus információk!

Kedves Vendégeink!
Sokan kérdezitek a kezelések alkalmával, mi lesz most, bezárunk-e újra a vírus miatt. Nos, Márciusban bezártunk, és sok szalonhoz hasonlóan zárva is tartottunk két hónapig, habár erre – fizikai közérzet javító szolgáltatás révén – senki sem kötelezett minket. Most úgy döntöttünk, – hogy amíg úgy érezzük és nem hoznak erre vonatkozóan új rendeletet- nyitva tartunk, viszont hoztunk ezzel kapcsolatban egy új szabályt.

Bérlet, és próbakezelés megvétele esetén, egyedülálló módon visszafizetjük a le nem járt alkalmakat, amennyiben úgy alakul a helyzet, hogy újra be kell zárnunk.

Ez kifejezetten bezárás esetén lesz csak érvényben, azért hogy ne féljetek bérletet venni nálunk! Addig pedig él az a vásárlási feltételünk, hogy nem adunk vissza bérlet árat viszont átruházható. Amennyiben pedig úgy döntesz ,hogy nem kéred vissza az árát, úgy kitoljuk a bérletek felhasználhatóság idejét.

A továbbiakban is kérünk arra, hogy ha betegnek érzed magad, szólj még a kezelés napján is, – lehetőleg azért ne a kezelés előtt 10 perccel – ebben az esetben nem veszíted el a lefoglalt alkalmat. Kézmosásra, fertőtlenítésre, szellőztetésre ezután ahogy eddig is kiemelt figyelmet fordítunk, és várunk titeket szeretettel továbbra is!
A Bioskin csapata