Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ultrahangos zsírbontás Székesfehérvár

Új munkatársat keresünk!

A pozíció jelenleg betöltött, de attól függetlenül várjuk a további önéletrajzokat hiszen hamarosan szeretnénk tovább bővíteni a kapacitásunkat.

Bővülő csapatunkba, új kolléganőt keresünk, tehát ha Kozmetikus, vagy Masszőr végzettséged van, és szeretnél egy családias, vidám, és fiatalos csapat része lenni várjuk a jelentkezésed.

Kik vagyunk?

Pontosan 10 évvel ezelőtt nyitottunk, fő profilunk a kavitációs ultrahangos alakformáló kezelés , valamint a fáslis testtekercselés, amihez a saját márkájú Bioskin krémeket használjuk. Idén szeretnénk tovább fejlődni, a testkezelések mellett, arc fiatalító kezeléseket, és lézeres szőrtelenítés bevezetését is tervezzük.

Kit keresünk?

Mivel alakformáló testkezelések a fő profilunk ezért fontosnak tartjuk, hogy legyél empatikus a hozzánk forduló, fogyni vágyó vendégekkel, legyen benned egy adag kíváncsiság az emberek felé, figyelmesség, és legyél jó beszélgetőpartner. Ezek mellett fontos a kedvesség, rugalmasság és az hogy alap járaton jókedvű legyél.

Mivel a legtöbb vendég munka után tud eljönni hozzánk, ezért ne okozzon gondot, 2-3 délutáni, este 7-ig tartó “műszak” sem.

Amit kínálunk

Rugalmas munkaidő, ami napi 7 óra maximum, és te osztod be melyik nap szeretnél délután vagy délelőtt dolgozni, csak akkor kell a munkahelyen lenned, mikor vendég van. Az első két hónapban próbaidő keretén belül alkalmi munkában történik a foglalkoztatás. Szeretnénk ha a nálunk dolgozó munkatársak fejlődhetnek, így az új szolgáltatásokhoz tanfolyamot, a munkába járáshoz (Fehérváron belül) támogatást biztosítunk. A fizetésről a személyes interjún adok bővebb tájékoztatást.

Jelentkezésed, fényképes önéletrajzzal, és egy pár soros motivációs levéllel az info@ultrahangzsirbontas.hu-ra várjuk. Kizárólag email formájában várom a jelentkezéseket.