Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Ultrahangos zsírbontás Székesfehérvár

Új munkatársat keresünk!

A pozíció jelenleg nyitott!

Bővülő csapatunkba, új Kolléganőt keresünk, tehát ha Kozmetikus, vagy Masszőr végzettséged van, és szeretnél egy családias, vidám, és fiatalos csapat része lenni várjuk a jelentkezésed.

Kik vagyunk?

Pontosan 11 évvel ezelőtt nyitottunk, fő profilunk a kavitációs ultrahangos alakformáló kezelés , valamint a fáslis testtekercselés, amihez a saját márkájú Bioskin krémeket használjuk. Idén szeretnénk tovább fejlődni, a testkezelések mellett, arc fiatalító kezeléseket, kozmetikai kezeléseket is tervezünk.

Kit keresünk?

Mivel alakformáló testkezelések a fő profilunk ezért fontosnak tartjuk, hogy legyél empatikus a hozzánk forduló, fogyni vágyó vendégekkel, legyen benned egy adag kíváncsiság az emberek felé, figyelmesség, és legyél jó beszélgetőpartner. Ezek mellett fontos a kedvesség, rugalmasság és az hogy alap járaton jókedvű legyél.

Mivel a legtöbb vendég munka után tud eljönni hozzánk, ezért ne okozzon gondot a héti 3 délutáni, este 7-ig tartó “műszak” sem.

Amit kínálunk

Rugalmas munkaidő, ami napi 7 óra maximum, és te osztod be melyik nap szeretnél délután vagy délelőtt dolgozni, és csak akkor kell a munkahelyen lenned, mikor Vendég van. A munkába járáshoz (Fehérváron belül) támogatást biztosítunk, előreláthatólag alkalmi munka keretén belül történne a foglalkoztatás. A fizetésről a személyes interjún adok bővebb tájékoztatást.

A jelenlegi helyzet miatt most “szezonális” nyitva tartással vagyunk elérhetőek, tehát előreláthatólag Februártól- Szeptemberig fogadunk Vendégeket,  így erre az időszakra keresünk Munkatársat.

Jelentkezésed, fényképes önéletrajzzal, és egy pár soros motivációs levéllel az info@ultrahangzsirbontas.hu -ra várjuk 2022. 01.31-ig. Kizárólag email formájában várjuk a jelentkezéseket! Kérlek ne Messengeren, telefonon, személyesen, Jófogáson keresztül keress, ha kérdésed van a munkával kapcsolatban írj e-mailt: info@ultrahangzsirbontas.hu